Полезно

Дизайн,интериор и фотография

Дизайн,интериор и фотография

За всички любители на модерния дизайн.
За всички, които искат да внесат оригиналност в интериора на дома или офиса си.
За всички, които мислят различно.

Заповядайте на едно интересно и първо по рода си в България събитие „ Дизайн, интериор и фотография”, което ще се проведе на 16 юни от 19.00 часа в шоурума на магазини КРЕО и Mmobili. За първи път ще видите фотографията в нова светлина - като начин да се доразвие и обогати средата, в която живеем. По време на събитието екипа на Photoconcept ще демонстрирана нагледно връзката между фотографските изображения и интериора,тяхното взаимодействие и постигане на хармонична среда за живот. Ще се уверите как с помощта на различни фотографии едно и също пространство може да придобие коренно различно звучене,повлияно от личната гледна точка. Защото домът не е просто нашата крепост, а отражение на нас самите и ние имаме правото на личен подход и решения. 

КРЕО, Mmobili и Photoconcept стартират едно постоянно партньорство, което ще ви даде възможност винаги да се докосвате до най-новите и интересни тенденции в дизайна, интериора и фотографията. В работното време на магазините винаги ще откликнем на вашите въпроси и нужди от интериорни и пространствени решения.

По време на събитието в неформална обстановка на чаша вино ще имате възможност да се запознаете с част от авторите като Ивайло Стоянов, Ясена Попова, Владимир Спасов, Велин Петков, Цвета Убчева, Полина Митева, Веско Николов, Агата Франц, Ралица Карапетрова, Алина Иванова, Лиляна Цанова. Те ще откликнат на въпросите Ви и темите, които са интересни за Вас.

Благодарим на партньорите ни от Salla Estate, които ще подкрепят събитието.

Очакваме ви!