Полезно

Фотография и музика

Фотография и музика

Фотографията и музиката са неразривно свързани както виното и любовта…..Гледайки фотографии, можем да усетим същите чувства и емоции както при слушането на страхотни музикални композиции, да почувстваме прилив на ентусиазъм, да изпитваме буря от емоции. Въздействащата фотография може да бъде композирана и ритмично структурирана както добрата музика, която докосва най-дълбоките ни и скрити сетива. Въздействащата снимка се нуждае от време, за да можем да открием онези композиционни тънкости и идеи, както понякога ни трябва време, за да възприемем някое невероятно музикално парче, да открием неговите скрити послания. Днес всеки бързо и лесно може да добави звук към съществуващи снимки и да създаде една страхотна комбинация, която да прерасне в един интересен и атрактивен за публиката творчески проект.
Ние, от Photoconcept, заедно с нашия гост Alex Consult Service сме Ви подготвили едно уникално изживяване и усещане, което ще Ви накара да слушате музика и да гледате фотографии по един различен начин, ще докоснем всички Ваши възприятия, ще усетите и ще се допрете до неща, до които никога не сте се допирали.

Мелодията за окото е също както визията за ухото!

Вторник 15 декември от 18.30 часа, София, ул. Проф.Никола Михайлов 4

Alex Consult Service е българска компания разработваща уникални решения в областта на Hi End звукови системи. С екипа си от инженери те ще представят своето виждане за Hi End звук и ще озвучат нашето събитие. Изградените от тях системи са притежание на едни от най -големите фенове на добрия звук в България и чужбина.