Курсове

Майсторски клас - Ивайло Стоянов

Майсторски клас - Ивайло Стоянов

Кой е Ивайло Стоянов?

Ивайло Стоянов завършва през  2007г. фотография в Академията за изящни изкуства към Йоханес Гутенберг университет, град Майнц – Германия. От 2010 г. е преподавател в Нов български университет в магистърската програма Фотографско изкуство.

Ивайло Стоянов е добре познат автор както у нас така и на Европейската фотографска сцена. Основател и преподавател на набиращата все повече популярност у нас специалност Концептуална фотография. През своята кариера Ивайло Стоянов е бил автор на множество собствени и общи изложби с много висок коленционерски интерес, негови творби участват във важни съвременни колекции, а за неговото творчество се публикуват статии във водещи издания за модерно фотографско изкуство. В работата си като куратор, Ивайло Стоянов е помогнал на много млади автори да покажат творчеството си пред публика.

 
Целта на Майсторският клас е да изгради индивидуален почерк на фотографите, да придаде по-голяма стойност на фотографиите, съответваща на времето, в което живеем, да придобият цялостен поглед върху актулните творчески проблеми и най- вече да знаят как да ги решават. По време на обучението се комбинират групови дискусии и персонална работа с всеки курсист, относно неговите проекти.
 
По време на курса се съчетава творческата работа по проекти с решаване на чисто технически проблеми свързани с фотографския процес. 

Кой може да посещава Майсторския клас?
 
Всеки любител на фотографията, приложил портфолио от фотографии, което ще бъде обсъдено заедно с Ивайло Стоянов. Освен портфолиото би било добре,курсистите да са запознати с основните изисквания в сферата на фотографията, работата със софтуер за обработка на изображения.
 
 

Всеки участник в курса "Майсторски клас" получава:

  • Отстъпка при записване в курс “Съвременна фотография - част1и 2”,“Портретна фотография” и “Аналогова фотография”
  • Съдействие при работа по Вашите проекти по време и след приключване на курса
  • Участие в галерия Photoconcept и откупка на фотографии
  • Отстъпки при закупуване на фотографски творби от галерия Photoconcept
  • Всеки от Вас има възможността да участва в нашата томбола за предметни награди

Запиши се за курса "Майсторски клас - Ивайло Стоянов"

Свържи се с нас на 0885 83 81 69 или 0888 936 700
адрес на школата: гр. София, ул. Проф.Никола Михайлов 4
електронна поща: